ONSDAG 23 NOVEMBER

Att sätta lön -  interaktivt seminarium för chefer

13:00 - 16:45 Sacos kansli, Lilla Nygatan 14, Stockholm

Att sätta lön - kanske den svåraste uppgiften för dig som är chef. Vi tar oss an frågan genom ett seminarium som bygger på improvisationsteater och övningar. Du som deltagare får delta aktivt och är med och formar seminariet med dina erfarenheter och frågeställningar.

Eva Bäckman och Johan Nordenfeldt kommer tillsammans med Sacos utredare Karin Karlström att hålla i seminariet som består av både interaktiva övningar, improvisationsteater och mer informativa inslag.

Vi bygger övningarna på input från er som deltar på plats och på resultat från fokusgrupper kring chefers erfarenheter av att sätta lön, som Saco haft med chefer under våren och sommaren 2016.

Seminariet riktar sig till dig som är lönesättande chef. För att få ut något av seminariet behöver du ha egen erfarenhet av att sätta lön som chef. 

Seminarieledare

Eva Bäckman, beteendevetare och skådespelerska. Hon har arbetat i 30 år med utbildningar, kurser inom offentlig och privat sektor.

Karin Karlström, utredare för chef- och ledarskapsfrågor på Saco, leg. psykolog

Johan Nordenfelt, senior partner och en av grundarna till Stockholms Ledarinstitut. Han har en pedagogisk bakgrund och har i mer än 20 år arbetat med grupputveckling, kommunikation, konflikthantering och personlig coachning.       

Anmälan

Frågor om anmälan och eventuella återbud skickas till Annika Sandberg: annika.sandberg@saco.se

Frågor om innehållet i seminariet besvaras av Anna Kopparberg: anna.kopparberg@saco.se 

Det här är det andra tillfället av två likadana seminarier. Välj ett av datumen.

Seminariet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Det är viktigt att du meddelar återbud. Om du uteblir från seminariet utan att ha avanmält dig kommer du att debiteras 500:-. 

Vill du hellre gå den 30 november? Anmäl dig här.

Välkomna!

Anmälan:

   
* uppgift måste lämnas