Sacobloggen

Om bloggen

Om bloggen

Välkommen till Sacobloggen!

Här bloggar utredare, kommunikatörer och andra på Sacokansliet och i Sacofederationen. Skribenterna är avsändare och ansvarar själva för sina inlägg, åsikter och reflektioner, givetvis med hänsyn till Sacos ställningstaganden och de beslut som fattas på Sacos kongress vart fjärde år. Bloggen följer våra etiska riktlinjer och vi kommer inte att bryta mot svensk lag, använda ett grovt språk, kränka andra, göra personangrepp eller publicera innehåll som är rasistisk. Inlägg och kommentarer med sådant innehåll tas bort.

Du vet väl att du kan prenumerera på Sacobloggen? Antingen på alla inlägg eller inlägg i en särskild kategori. Använd formuläret i högerspalten på inläggssidorna för att få de inlägg du väljer till din mail.

Har du synpunkter eller frågor som rör bloggen? Vill du dela ut ris eller ros? Skicka ett mail till Daniel Olemyr.

Saco, Sveriges akademikers centralorganisation, består av 22 självständiga fackförbund och yrkesförbund. Tillsammans är vi över 630 000 akademiker som är studenter, forskare, egenföretagare eller anställda. Läs mer på www.saco.se.

 

 

Sacos uppdrag

Saco ska utveckla och förbättra anställningsförhållanden och yrkesutövning för Sveriges akademiker. Vi agerar utifrån en värdegemenskap baserad på förbundsmedlemmarnas utbildning, kunskap och kompetens.

Framblick – filmen om Saco

Gilla Saco på Facebook

Rapporter

Varje år publicerar Sacos utredare ett flertal rapporter och andra publikationer inom olika sakområden.