Väljayrkebloggen

Gymnasievalet

Gymnasievalet

Snart påsk och allt!

Ojsan vad fort tiden går :O Jag hinner knappt med själv.. Gillar inte när mycket händer och jag inte får tid att andas ut själv. Det är skolan, det är jobb det är nära och kära oså är det fester. Vad vill man igentligen? Allt är kul och bra på sitt sätt men till slut blir det alltid dem nära och kära efter skola och jobb.

Tycker inte ni att det är svårt att få allt att gå ihop?

Jag tackar gud för att det är lagom mycket plugg och att jag nästan tagit ifatt allt jag missat när jag dragit ut två stora tänder och varit hemma för att jag haft så ont och blödigt i munnen. Men nu är det bra bara ett sår men det är snart läkt de med :) Längtar tills tänderna är finna, längtar till sommaren och tänkt vad skönt när skolan är över och studenten är tagen :D

Men nu får vi längta till lovet med lite plugg och en massa jobbande som jag är upptagen med. Händer på erat lov?

| 3 april, 2012 | Inga kommentarer