Väljayrkebloggen

Högskolevalet

HögskolevaletLivet på högskolan

Sista chansen för att söka utbildning

Jag kom ju på nu att idag är den sista dagen för att ansöka till högskolan. Om ni är osäkra på ifall ni ska plugga vidare i höst eller inte, sök ändå! Det värsta som kan hända är att ni kommer in och behöver tacka nej till platsen. Värre än så är det inte. Värre är det om ni i höst kommer på att ni skulle vilja plugga vidare och så har ni inte sökt. Då står ni där och behöver vänta upp till ett år tills ni kan börja plugga. Så sök nu ifall ni någonstans långt långt inne möjligtvis har en gnutta av intresse till att plugga i höst.

Ps. Civilingenjörsprogrammet med maskinteknik och teknisk design på Lunds Tekniska Högskola är en väldigt bra utbildning. Just saying…

Dennis Widmark | 16 april, 2012 | Inga kommentarer
dennis149_100

Dennis Widmark

Född 1990

Studerar tredje året vid Lunds universitet, Civilingenjörsprogrammet, Maskinteknik – Teknisk Design

Gymnasiet: Teknikprogrammet med inriktning design och arkitektur