Ser mailet konstigt ut? Klicka här

Nyhetsbrev från Saco

30 MAJ 2017

Allt fler övervakas på jobbet

GPS-positionering, e-mailbevakning och kartläggning av politiska åsikter. Allt fler arbetstagare utsätts för integritetskränkande övervakning på arbetsplatsen, visar en kartläggning från Saco. – Utvecklingen går åt fel håll. Sverige behöver en samlad lag som skyddar de anställdas integritet, säger Sacos ordförande Göran Arrius.

Läs mer

Omvärld och digitalisering i fokus på Makro 2017

Omvärldens betydelse för svensk ekonomi stod i fokus när Saco för andra gången arrangerade Makro - Sveriges samhällsekonomiska forum. Det handlade om Brexit och Trump men också om digitalisering och demokratins utmaningar. Ta del av hela konferensen i efterhand på Sacos webb.

Läs mer

Saco positivt inställda till sociala pelaren

Saco är positivt inställda till förslaget om en social pelare inom EU. Det är viktigt för EU:s framtid att det finns social trygghet i alla EU länder. Vi är också positiva till att det endast är rekommendationer och inte bindande, förklarade Sacos ordförande Göran Arrius under ett seminarium på Europadagen den 9 maj.

Läs mer

Nyheter från Sacoförbunden

© Sveriges akademikers centralorganisation, Saco, Box 2206, 103 15 Stockholm. Tel: 08-613 48 00.  E-post: kansli@saco.se

Vill du beställa eller avbeställa nyhetsbrevet? Eller ändra e-postadressen? Du gör detta själv på Sacos prenumerationssida.