Ser mailet konstigt ut? Klicka här

Nyhetsbrev från Saco

31 OKTOBER 2017

Saco och Danske Bank tecknar avtal för företagare

Saco och Danske Bank har tecknat ett ramavtal som ger attraktiva villkor för förbundens företagarmedlemmar. Sacofederationen samlar över 50 000 företagare och erbjudandet innebär bland annat rabatt på Danske Banks företagspaket och prioriterad service.

Läs mer

#metoo: Stort mörkertal befaras

Kampanjen #metoo har satt strålkastarljuset på sexuella trakasserier i arbetslivet. Men mörkertalet är troligtvis stort och förhoppningsvis vågar nu fler träda fram och anmäla missförhållanden, menar Lena Granqvist, samhällspolitisk chef på Saco.

Läs mer

Svenskt Näringslivs förslag allvarligt hot mot skyddsombudens ställning

Svenskt Näringsliv vill skrota ett välfungerande system för arbetsmiljöarbete på ett sätt som enbart gagnar arbetsgivarna. Det kan vi aldrig acceptera, skriver företrädare för LO, TCO och Saco i en debattartikel.

Läs mer

LAS mer flexibel än sitt rykte

Moderaterna och andra partier vill ändra i turordningsreglerna för att ge kompetens större tyngd vid uppsägningar. Men dagens lagstiftning främjar redan kompetens och är dessutom flexibel och framtidsinriktad. Det är dags att krossa myterna om LAS, är budskapet i en ny film från Saco.

Läs mer

Nyheter från Sacoförbunden

© Sveriges akademikers centralorganisation, Saco, Box 2206, 103 15 Stockholm. Tel: 08-613 48 00.  E-post: kansli@saco.se

Vill du beställa eller avbeställa nyhetsbrevet? Eller ändra e-postadressen? Du gör detta själv på Sacos prenumerationssida.