Akademikerveckan – anmälan

Här kan du anmäla dig till aktiviteterna under vårens Akademikervecka. Deltagandet är kostnadsfritt och alla intresserade är välkomna!

9 februari, kl. 12.00 – 13.00

Lära att lära – din viktigaste förmåga

När halveringstiden för kunskap är 5 år, blir förmågan att lär nytt den kanske viktigaste av alla. Men hur lär man sig riktigt smart och effektfullt? Under föreläsningen presenteras en konkret modell i fyra steg. Från inställning och nyfikenhet till att hitta sin egen lärstil och identifiera sitt eget behov av kompetensutveckling samt tipsen för att få lärande att hända. Med lite mer kunskap och praktiska tips, kan du ta ditt eget lärande till nästa nivå.

12 februari, kl 12.00 – 13.00

Smart och effektfullt lärande för dig

Möjligheterna till smart kompetensutveckling och lärande har fullständigt exploderat de senaste 10 åren. Men vilka är de smartaste sätten som stärker dig i din nuvarande yrkesroll, och nästa? I föreläsningen presenteras hur det viktiga vardagslärandet kan göras ännu bättre och hur lärandet i kurser och utbildningar kan innoveras och bli ännu mer effektfullt. Det blir smarta metoder, praktiska lästips och massor av exempel på vardagslärande, kurser och utbildningar.


Föreläsningarna kan ses separat, men kompletterar varandra. Har du inte möjlighet att delta live? Då kan du som är medlem ta i efterhand del av inspelningen via ditt förbund. 

Frågor och eventuel avanmälan riktas till akademikerveckan@saco.se.

Anmälan till webbinarierna

Är du medlem i ett Sacoförbund?
Vad vill du anmäla dig till?