TISDAG 9 FEBRUARI

Webbinarium: Lära att lära – din viktigaste förmåga

12:00 - 13:00 Online

När halveringstiden för kunskap är 5 år, blir förmågan att lära nytt den kanske viktigaste av alla. Men hur lär man sig riktigt smart och effektfullt? Det får du veta på detta webbinarium som är en del av Akademikerveckan.

Välkommen på Akademikerveckans första webbinarium för denna vår: Lära att lära – din viktigaste förmåga

Under föreläsningen presenteras en konkret modell i fyra steg. Från inställning och nyfikenhet till att hitta sin egen lärstil och identifiera sitt eget behov av kompetensutveckling samt tipsen för att få lärande att hända. Med lite mer kunskap och praktiska tips, kan du ta ditt eget lärande till nästa nivå.

När? 9 februari, kl. 12 – 13
Var? Online

Webbinariet är öppet för alla intresserade.

Om föreläsaren Pär Lager
Pär är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetensutveckling och lärande. Han arbetar i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet.

TILL ANMÄLAN


Missa heller inte Akademikerveckans andra webbinarium: Smart och effektfullt lärande för dig – som du kan anmäla dig till via samma länk. Föreläsningarna kan ses separat, men kompletterar varandra.

Har du frågor? Hör av dig till akademikerveckan@saco.se!