Hoppa till huvudinnehåll
måndag 21 maj
11:30 - 13:00
Konferenscenter Kraften 3:35

Lunchföreläsning

ASI bjuder in till lunchföreläsningen "Föräldraledighet, föräldraskap och arbetsliv". Det bjuds givetvis på lunchsallad!

Välkommen på lunchföreläsningen ”Föräldraledighet, föräldraskap och arbetsliv”med ASI och Sveriges Ingenjörer.

När du ska bli förälder är det mycket som händer i livet och det är värdefullt att få vägledning gällande dina rättigheter och skyldigheter som anställd. Vilken rätt har jag att vara ledig? Har jag rätt till löneutveckling? Kan min arbetsgivare omplacera mig när jag ska börja jobba igen? Här får du handfasta tips som är bra att tänka på före, under och efter föräldraledigheten. 

Vi lägger fokus på lagar och regler som skyddar dig som anställd när du vill vara föräldraledig. Föräldrapenning och hur du skyddar din sjukpenninggrundande inkomst, SGI kommer att beskrivas översiktligt.

Föredragshållare: Ragna Boustedt, ombudsman från Sveriges Ingenjörer

Tid: Måndag 21 maj kl. 11:30-13:00 (Föreläsningen börjar kl. 12:00)
Plats: Konferenscenter, Kraften 3:35, Finspång
Sista anmälningsdag: Måndag 14 maj
Anmälan till: cathrine.haraldsson@siemens.com

Sveriges Ingenjörer bjuder på lunchsallad från kl 11:30.

Bjud gärna med en ingenjörskollega som ännu inte är medlem.

Observera att du måste anmäla dig själv och eventuell gäst senast den 14 maj. Först till kvar gäller då antal platser är begränsat. Meddela eventuella matallergier i din anmälan.

Tiden för föreläsningen (en timme) ska redovisas i Zalaris som avvikelse med koden "Facklig info enl UVA(tim)" och i SAP kodas tiden som Interna möten. Gäller endast dig som är ansluten till ett Sacoförbund. (Max 5 timmar för facklig information per år)

Publicerad: 2018-04-01

Senast uppdaterad: 2018-04-19

Dela artikeln