TORSDAG 29 JANUARI - FREDAG 30 JANUARI

Bazaren 2015

Torsdag 29 januari kl. 11–19
Fredag 30 januari kl. 10–16

Kulturhuset, Sergels torg, Stockholm

Bazaren genomförs för trettonde gången i Kulturhuset mitt i centrala Stockholm.

Bazaren är en mässa där arbetssökande och arbetsgivare träffas och den innehåller också utbildningsanordnare och en Starta Eget avdelning. Ett 80-tal nöjda utställare tog emot totalt 15 000 besökare på tre våningsplan under fjolårets utställning.

Många av besökarna har akademisk utbildning och de talar sammantaget ett 30-tal språk. De söker jobb inom alla tänkbara områden och en del av besökarna kommer för att skaffa information om högskolestudier andra för att få veta om hur utländska betyg och examina värderas i Sverige.

Saco är en av arrangörerna av Bazaren. Under Bazaren kommer Saco att ha en monter där vi informerar om arbetsmarknaden för olika examensyrken och om förbunden. Du blir medlem i ett Sacoförbund efter vilken utbildning och vilket yrke du har. Från ditt förbund får du stöd och råd genom hela karriären, när du utbildar dig, när du söker jobb, när du är anställd och även när du startar eget.

Vi kommer även att visa vår webbportal Omstart som riktar sig till invandrade akademiker med relevant information om yrken och utbildningar samt om svensk arbetsmarknad.

Intervjuträning med Sacoförbunden

Som vanligt kommer personal från Sacoförbunden att hålla träningsintervjuer på Bazaren. Du som besöker Bazaren och vill få professionell hjälp av en sakkunnig person kan anmäla dig till en intervju på plats. Antalet träningsintervjuer/karriärsamtal är begränsat.

Bazarens öppettider
Torsdag den 29 januari kl. 11.00–19.00
Fredag den 30 januari kl. 10.00–16.00

  • Hitta din utbildning (plan 3)
  • Träffa arbetsgivare (plan 5)
  • Tala med starta eget-rådgivare (gatuplan)

Det kostar inget att gå på Bazaren. Läs mer på www.bazar.nu

Kontaktperson Saco:
Pär Karlsson
par.karlsson@saco.se
Telefon: 072-217 44 43

Tillbaka till kalendariet