ONSDAG 21 SEPTEMBER

Karriärplanering: Hur du byter jobb för karriärens skull

17:30 - 19:30 Sacos kansli, Lilla Nygatan 14, Stockholm

Välkommen till Saco Unga Akademikers första nätverksträff efter sommaren! Temat är karriärplanering och vi kommer diskutera hur du kan tänka framåt om din karriär och vad du kan göra idag för att utvecklas på din arbetsplats.


Medverkande:

  • Philip Stankovski. VD och grundare av Auranest. Auranest erbjuder ett digitalt verktyg för att effektivisera ditt jobb-sökande och erbjuder medlemstjänster till bl.a. Lärarnas Riksförbund och Kommunal.
  • Eva Ekedahl. Grundare av Karriärpodden, en podcast som samtalar med och lyfter fram kvinnliga chefer och deras erfarenheter, och Women for leaders, ett karriärutvecklingsnätverk för kvinnor i näringslivet. Tidigare bl.a. VD för Kvadrat Management och chef för konsultverksamheten inom IDG.
  • Joakim Säll, senior partner på Michael Berglund AB, en av Sveriges största search-firmor för ledande befattningar. Tidigare VD för bl.a. Lantmännen Agroetanol och Svenska Statoil.

Agenda

17:30 - 18:00 Förmingel med dryck och tilltugg.
18:00 - 18:20 Presentation av Philip Stankovski: Värdet av att vara rörlig på arbetsmarknaden
18:20 - 18:45 Paneldiskussion med Philip Stankovski, Eva Ekedahl och Joakim Säll
19:00 - 19:30

Eftermingel med dryck och tilltugg

Alla gäster bjuds på ett konto hos Auranest som en förmån till er i Saco Unga Akademiker.

Varmt välkommen den 21/9 för ett spännande seminarium om karriärplanering och att byta jobb. Du får gärna ta med en kompis eller kollega om du föranmäler detta i anmälningsformuläret nedan.

Anmälan:

 
Genom att anmäla dig anmäls du till nätverket Saco Unga Akademiker och kommer få inbjudningar till framtida arrangemang.
* obligatorisk uppgift