FREDAG 7 FEBRUARI

Webbinarium: Bli en bättre förhandlare

11:30 - 12:30 Online, se nedanstående länk

Ett webbinarium för förbundens medlemmar hur du lyckas bättre i din nästa förhandling - inför första jobbet, lönesamtalet eller byte av arbetsplats. Under ditt arbetsliv uppstår många situationer där du behöver kunna förhandla – och inte bara om lön.

Föreläsningen bygger på forskning inom psykologi, beteendevetenskap och ekonomi. Forskningen visar att även rutinerade förhandlare ofta "lämnar pengar kvar på bordet" utan att vara medvetna om alla möjligheter.

Lars-Johan Åge är ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Gävle, har nominerats till årets talare och är internationellt anlitad. Han har studerat världens bästa förhandlare; FBI, svenska polisens insatsstyrka, diplomater och affärsmän. Framgångsfaktorerna har han samlat i boken Happy Happy – Fem steg för att komma överens med vem som helst.

Se webbinariet

Sändningen startar 7/2 kl 11.30 och sänds enbart live. Den kommer inte att kunna ses i efterhand.

 

Testa tekniken

Det vanligaste problemet är att man har en för dålig Wi-fi-uppkoppling och därför funkar inte tekniken eller sändningen. Testa gärna några dagar innan hur uppkopplingen fungerar med youtubeklipp, till exempel detta.

Webbinariet går att se över browsern, men vi rekommenderar att man laddar ned programmet Zoom i god tid innan föreläsningen. Från 11.00 kommer sändningen gå igång med ljud och bild-test så att ni kan ni också sluttesta så att tekniken fungerar.