FREDAG 12 FEBRUARI

Webbinarium: Smart och effektfullt lärande för dig

12:00 - 13:00 Online

Möjligheterna till smart kompetensutveckling och lärande har fullständigt exploderat de senaste 10 åren. Men vilka är de smartaste sätten som stärker dig i din nuvarande yrkesroll, och nästa? Det får du veta på detta webbinarium som är en del av Akademikerveckan.

Välkommen på Akademikerveckans andra webbinarium för denna vår: Smart och effektfullt lärande för dig

Under föreläsningen presenteras hur det viktiga vardagslärandet kan göras ännu bättre och hur lärandet i kurser och utbildningar kan innoveras och bli ännu mer effektfullt. Det blir smarta metoder, praktiska lästips och massor av exempel på vardagslärande, kurser och utbildningar.

När? 12 februari, kl. 12 – 13
Var? Online

Webbinariet är öppet för alla intresserade.

Om föreläsaren Pär Lager
Pär är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetensutveckling och lärande. Han arbetar i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet.

TILL ANMÄLAN


Missa heller inte Akademikerveckans första webbinarium: Lära att lära din viktigaste förmåga, som du kan anmäla dig till via samma länk. Föreläsningarna kan ses separat, men kompletterar varandra.

Har du frågor? Hör av dig till akademikerveckan@saco.se!