Lärarnas Riksförbund

Lärarnas Riksförbund är med cirka 92 000 medlemmar ett av de största förbunden inom Saco. Vi organiserar lärare och studie- och yrkesvägledare inom grundskolan, gymnasiet, högskolan samt vuxenutbildningen.

Att arbeta som lärare är speciellt. Det är självständigt. Det är ofta inspirerande. Det är ansvarsfullt. Men det är också speciellt så till vida att det trots att läraren ständigt är omgiven av människor, är ett ganska ensamt yrke.

I ett sådant yrke behövs ibland andras perspektiv. Det kan vara för att något känns fel. Eller för att få rätsida på ett problem som inte vill ge sig. En av de viktigaste uppgifterna för oss på Lärarnas Riksförbund är just detta; att stödja våra medlemmar med all vår samlade erfarenhet och kunskap om skolvärlden och läraryrket. Vi finns över hela landet. På varje skola.

För dig som är behörig lärare eller studie- och yrkesvägledare är vi det självklara valet. Medlemskapet i Lärarnas Riksförbund innebär många fördelar. Läs mer på vår webbplats: www.lr.se eller ring 08-613 27 00.

Lärarnas Riksförbund passar dig som arbetar som: