Sveriges Lärare

Sveriges Lärare är med sina 300 000 medlemmar det största förbundet inom Saco. Vi organiserar lärare och studie- och yrkesvägledare inom förskolan, grundskolan, gymnasiet, högskolan samt vuxenutbildningen.

Att arbeta som lärare är speciellt. Det är självständigt. Det är ofta inspirerande. Det är ansvarsfullt. Men det är också speciellt så till vida att det trots att läraren ständigt är omgiven av människor, är ett ganska ensamt yrke.

I ett sådant yrke behövs ibland andras perspektiv. Det kan vara för att något känns fel. Eller för att få rätsida på ett problem som inte vill ge sig. En av de viktigaste uppgifterna för oss på Sveriges Lärare är just detta; att stödja våra medlemmar med all vår samlade erfarenhet och kunskap om skolvärlden och läraryrket. Vi finns över hela landet. På varje skola.

För dig som är behörig lärare eller studie- och yrkesvägledare är vi det självklara valet. Medlemskapet i Sveriges Lärare innebär många fördelar. Läs mer på vår webbplats: www.sverigeslarare.se eller ring oss på 077-515 05 00.

Sveriges Lärare passar dig som arbetar som: