Månadens medlem

Varje månad kommer en medarbetare i Postnord som är medlem i Saco-Posten att presenteras här på hemsidan. Vill du presenteras som "Månadens medlem" så är det bara att du hör av dig till någon på Saco-Postens kansli eller prata med någon av våra förtroendevalda ute i landet.

Senast uppdaterad: Tisdag 7 jun 2016

Mats Granberg

Månadens medlem Mats Granberg är en riktig fixare. Har man något problem eller undrar över något så vet man att man alltid kan vända sig till Mats. Oavsett om man råkat halka av vägen med sin bil, fått trassel med sin dator, har en PC-kanon som inte fungerar eller behöver veta det senaste om cykling, löpning, vallning av skidor, renovera sitt hus eller fixa något i trädgården, så får man alltid kloka och värdefulla svar av Mats. Mats personifierar verkligen PostNords devis "Vi levererar"
Läs om Mats Granberg

Mikael Fältmark

Läs om Mikael Fältmark som arbetar som produktionsområdeschef Distribution PostNord Sverige.
Läs om Mikael Fältmark

Monica Jonasson Wahlund

Läs om Monica Jonsson Wahlund som jobbar som ombudsansvarig
Läs om Monica Jonsson Wahlund

Jan Edberg

Om solen skulle anta formen som en människa så skulle den se ut och vara precis som Jan Edberg. Med sitt härliga leende och ständigt glada humör sprider Janne värme och energi omkring sig så att det skulle räcka till att driva Postnords alla brevsorteringsmaskiner i flera år. Jan Edberg är först ut som "Månadens Sacomedlem".
Läs om Jan Edberg