Akademikerföreningen genomför enkät om den psykosociala arbetsmiljön

En webbenkät har gått ut till alla medlemmar inom Randstad/Dfind/Antenn. Enkäten är öppen t.o.m. 7 maj. Hör av dig till oss om du inte har fått enkäten så skickar vi den till dig.

Publicerad: Onsdag 3 maj 2017

Senast uppdaterad: Onsdag 3 maj 2017

Du har väl inte missat att Akademikerföreningen just nu håller på att genomföra en enkät om den psykosociala arbetsmiljön? Enkäten görs för att få en förståelse för medlemmarnas situation och därmed ett underlag för prioriteringar i vår dialog med arbetsgivaren.

Som medlem av Akademikerföreningen inom Randstad/Dfind/Antenn bör du ha fått ett mail med en länk för att kunna svara på en webbenkät. Har du missat att göra det så är enkäten öppen fram till 7:e maj. Har du inte fått något mail så kontakta oss inom styrelsen (akademikerklubben@randstad.se) så ska vi se till att du får den samt att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.

Tänk på att det är din vardagssituation som vi är intresserad av och att Randstad/Dfind/Antenn har ett arbetsmiljöansvar även för dig som jobbar som konsult ute hos kund. Det är också din situation just nu/senaste tiden som vi vill veta något om för att kunna jobba med att göra framtiden bättre.

Tack för att du fyller i enkäten så att vi får veta vilka frågor vi ska prioritera.

Hälsningar

Ingrid Riesbeck och övriga styrelsen