Saco Lönesök – nu i mobilen

Sveriges bästa lönestatistik ska vara tillgänglig var du än befinner dig. Därför finns nu Saco Lönesök även i mobilen.

Publicerad: Måndag 30 sep 2013

Nyckelord:
Lön & livslön

Saco Lönesök har sedan starten för tolv år sedan hjälpt hundratusentals akademiker med fakta och argument inför lönesamtalet. Databasen bygger på faktiska löneuppgifter som förbundens medlemmar varje år levererar via en speciell löneenkät samt partsgemensam statistik som samlas in via arbetsgivare.

Nu tar Sveriges bästa lönestatistik steget in i mobilen. Det betyder att du nu kan surfa in via ditt förbunds hemsida och ta del av den mobilanpassade versionen.

- Allt fler använder telefonen för att söka information om lönestatistik. Sacoförbundens medlemmar ska självklart kunna ta del av Lönesök när de vill och var de vill. Därför har vi nu tagit fram en version för mobilen, säger Anna Danielsson, projektledare och ansvarig för Saco Lönesök.

Mobilversionen är något avskalad jämfört med den du når via din dator. Det betyder dock inte att utvecklarna har tummat på kvaliteten. Du kan fortfarande få reda på hur din lön står sig jämfört med andras baserat på utbildning, examensår, sektor, befattning med mera. Allt för att du ska kunna förbereda dig så väl som möjligt inför lönesamtalet.

Den mobila versionen av Lönesök har tagits fram gemensamt av Saco och förbunden. Se filmen om du vill veta mer hur Lönesök fungerar i mobilen? 

För att kunna ta del av Lönesök i mobilen måste du först logga in hos ditt förbund.