Nytt partneravtal mellan Saco och Danske Bank

Danske Bank och Saco har tecknat ett ramavtal om konkurrenskraftiga villkor på bankens samtliga privatkundstjänster för Sacoförbundens 650 000 medlemmar. Erbjudandet börjar gälla under det första kvartalet 2016 och kommer att omfatta bland annat bolån, inlåningsprodukter samt förmånsprogram

Publicerad: Torsdag 10 sep 2015

Senast uppdaterad: Torsdag 10 sep 2015

Avtalet är ett ramavtal som tecknats mellan Saco och Danske Bank. Som medlem går det alltså ännu inte att ta del av något erbjudande utan medlemsförbunden måste först teckna separata avtal för sina respektive medlemmar. De Sacoförbund som så önskar kommer sedan att kunna erbjuda sina medlemmar att ta del av avtalet med start under första kvartalet 2016.

- Vi är väldigt glada att genom detta ramavtal kunna erbjuda Sacoförbundens medlemmar förmånliga villkor. Som partner till Saco har vi möjlighet att serva förbundens medlemmar med innovativa lösningar samt digital och personlig service, säger Stojko Gjurovski, chef för Personal Banking på Danske Bank och fortsätter:

- Eftersom det är ett långsiktigt avtal kommer vi att kunna garantera Sacoförbundens medlemmar att de oavsett område får ett konkurrenskraftigt erbjudande, även i framtiden.

Sacoförbunden har drygt 650 000 medlemmar och samlar alltifrån läkare och arkivarier till ingenjörer och präster.

- Det här erbjudandet kommer att innebära ett stort mervärde för våra medlemmar och gör ett medlemskap i ett Sacoförbund än mer attraktivt. Sveriges akademiker förtjänar bra villkor, såväl på jobbet som hos banken, säger Göran Arrius, ordförande för Saco.

Närmare detaljer kring innehållet i avtalet kommer att presenteras under hösten.

För mer information, vänligen kontakta:

 

  

Stojko Gjurovski, Chef Personal Banking, Danske Bank
070-681 00 75

Erik Evrén, tf. Presschef Danske Bank
0709-711 281

 

 

 

 
 

Göran Arrius, Ordförande Saco
070-649 16 62

Thomas Jartsell, Pressansvarig, Saco
0709-186431