Varukorg: 0 Varor. Beställ här

Östra Grevie Folkhögskola

Besök oss i monter D12

Östra Grevie Folkhögskola på skånska Söderslätt är en av Sveriges största folkhögskolor. Här studerar du i en unik miljö, på en skola som ända sedan starten år 1914 haft fokus på framtiden. Din framtid.

Skolan och dess byggnader ligger vackert inbäddad i lummig parkmiljö i den lilla byn Östra Grevie. Här finns fantastiska omgivningar och strövområden, mystiska lämningar från hednisk tid och en modern, levande landsbygd.

Kustens fiskeläger, fågelrika våtmarker och långsträckta, soldränkta sandstränder är bara en landsvägs cykeltur bort. Och kulturlivet och stadspulsen i Malmö, Lund och Köpenhamn når du med snabb och frekvent buss- och tågtrafik.

Sedan invigningen 1914 har skolan kontinuerligt vuxit med en flora av spännande byggnader; ateljéer och klassrum, bibliotek, restaurang, konferenscenter, bostäder och tränings- och fritidsmiljöer.

Skolan, som är politiskt och religiöst obunden, drivs med en folkhögskoleförening som huvudman. Vi har ett stort fokus på dig som individ; dina mål, möjligheter och din personliga utveckling.

Östra Grevie folkhögskola är också ett vitalt konferenscentrum med full service och en restaurang av absolut toppklass.

Vi finns även på Persborgstorget och kopparbergsgatan i centrala Malmö, där skolan heter FOLKHÖGSKOLAN I MALMÖ . Här erbjuder vi behörighetsgivande utbildningar för vuxna på grundskolenivå och förberedande gymnasienivå samt SFI och etableringskurser.

VÄLKOMMEN TILL ÖSTRA GREVIE FOLKHÖGSKOLA!