Varukorg: 0 Varor. Beställ här

Åsö vuxengymnasium Komvux

Besök oss i monter C08:17

Kom till vår monter C08:17 och hitta din väg till universitetsstudier och jobb med komvux. Kliv in i vår fotoautomat och prova vilket framtidsyrke som passar dig.

Åsö vuxengymnasium är Stockholm stads eget komvux och Stockholms största utbildningsanordnare för vuxenutbildning. Vi är en skola med lärandet i fokus där du får möjlighet till uppbackning och stöd för att få förutsättningarna att nå dina studiemål.

Åsö vuxengymnasium ligger mitt på Södermalm mitt emellan Skanstulls och Medborgarplatsens tunnelbanestationer. Vi har ca 10 000 studerande varje år och erbjuder över 115 olika kurser, naturvetenskapligt basår och yrkesutbildningarna barnskötare och undersköterska. Vi har ett välsorterat bibliotek, lärarlett studiestöd och plats för självstudier. Det som kännetecknar oss bäst är våra välutbildade och engagerade lärare. Över 98% av lärarna på Åsö vuxengymnasium är behöriga lärare. Många av våra lärare har även forskarutbildning med fördjupade ämneskunskaper.

Intresseområden: Yrke & arbetsmarknad, Studievägledning, Biologi, Engelska, Foto, Franska, Fysik, Grafisk design, Historia, Information- och kommunikationsteknik, Italienska, Japanska, Matematik, Medieproduktion, Omvårdnad, Psykologi, Religionsvetenskap, Ryska, Samhällsvetenskap, Sociologi, Spanska, Svenska