Varukorg: 0 Varor. Beställ här

Blueberry College & Universitet AB

Besök oss i monter C03:14

Blueberry College & Universitet hjälper dig att hitta rätt utbildning eller universitet utomlands! Vi hjälper dig med rådgivning, ansökning, CSN, Visum och alla frågor du kan ha. Vi representerar över 60 olika college och universitet över hela världen och självklart är våra tjänster helt kostnadsfria.

Utlandsstudier är något som vi på Blueberry har en stor passion för och nu vill vi hjälpa dig att komma iväg och studera utomlands. Att ha studerat utomlands är inte bara positivt för ditt CV och för ditt internationella nätverk, det främjar dessutom din förståelse för andra kulturer och olika språk, något som värdesätts högt hos många arbetsgivare och på företag. Självklart är det också ett fantastiskt roligt äventyr att studera i ett annat land! Vi på Blueberry är stolta över att varje år hjälpa hundratals studenter studera utomlands på college och universitet över hela världen.

Oavsett vart du vill åka eller vad du vill studera utomlands så har vi med största sannolikhet en skola som passar dina önskemål. Allt du behöver är viljan att ge dig iväg på ditt livs äventyr, sen hjälper vi dig med resten. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig. Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Intresseområden: Studera utomlands, Beteendevetenskap, Bild och form, Civilekonom, Civilingenjör, Datateknik, Design, Design och produktutveckling, Ekonomi, Engelska, Eventproduktion, Film, Filosofi, Foto, Grafisk design, Hälsa och samhälle, Högskoleingenjör, Industriell ekonomi, Informatik och systemvetenskap, Japanska, Juridik, Kommunikationsvetenskap, Management och ledarskap, Marknadsföring, Maskinteknik, Matematik, Materialteknik, Medieproduktion, Miljö och energiteknik, Musik, Nationalekonomi, Personalvetenskap, Psykologi, Redovisning, Religionsvetenskap, Samhällsvetenskap, Socialt inriktade utbildningar, Sociologi, Spanska, Studera utomlands, Spelutveckling, Statsvetenskap, Studie- och yrkesvägledare, Teater (drama), Turism och resor