Varukorg: 0 Varor. Beställ här

PeaceWorks

Besök oss i monter C05:15

PeaceWorks en ideell freds- och ungdomsorganisation som arbetar för ungas organisering och inflytande i ett jämlikt och rättvist samhälle. Vi arbetar med att motverka olika typer av våldsstrukturer och vår vision är ett samhälle fritt från våld där unga är aktiva samhällsmedborgare.

PeaceWorks fokusområden är därmed antirasism, feminism, global rättvisa och ungas organisering. Inom dessa arbetar vi främst med att hålla utbildningar och olika aktiviteter, samt erbjuda program med lärande i fokus där deltagande i internationella projekt ingår.

Inom temat ungas organisering arbetar vi även med att kunna erbjuda verktygen och plattformen för att göra något konkret med sitt engagemang för en fredligare värld. Bland annat erbjuds både praktiskt och ekonomiskt stöd till den som vill driva ett projekt eller starta en förening.

Vill en bara stötta vårt arbete går det också bra att endast bli stödmedlem hos PeaceWorks. Det är helt kostnadsfritt att bli medlem och du väljer själv om du vill vara aktiv och medverka på våra event och utbildningstillfällen eller om du helt enkelt vill bli en stödmedlem! Att det finns ungdomar som stödjer oss är avgörande för vårt framtida arbete!

Intresseområden: Jobba utomlands & resa, Bistånd och U-länder, Genusperspektiv, Information- och kommunikationsteknik, Management och ledarskap, Socialt inriktade utbildningar, Spanska, Studera utomlands