För SYV/lärare och gruppanmälan

Här kan du som är SYV, lärare eller motsvarande göra gruppbokning för era elever. Ni som bokar senast 1 september får gratisbiljetter för SYV/lärare. 2020 års datum är 24-26 november.

Tid & plats

Online, 24-26 november 
Eventuellt kommer vi att dela upp mässdagarna på region: Sydsverige, Mellansverige och Norra Sverige. Öppettiderna är inte spikade ännu.

Vi räknar med kunna berätta mer om hur den digitala mässan fungerar i juni. Den kommer att kunna nås med mobilen genom en utvecklad version av appen Saco Studentmässa samt med datorn.

Entrébiljetterna

Priset är inte klart ännu, men priset för grupp-/rabattbiljetter blir inte mer än det tidigare priset på 50 kronor. Bokningen sker som tidigare via vår onlinebokning. Vi behåller det tidigare upplägget med gruppbiljetter (faktureras) och rabattbiljetter (eleverna betalar själva med swish).

Bokningsrutinen

Gruppbokning kan ändras ända fram till 15 november. Därefter blir den definitiv (vi påminner när det närmar sig deadline). Du kan inte återlämna oanvända biljetter efter mässan. 

Närvarokontroll

Du som är beställare får en egen adminsida, där du ser elevernas närvaro på mässan och har möjlighet att skicka ut egna informationsmejl till de egna eleverna inför mässbesöket. Vi planerar även för olika verktyg som hjälper dig att motivera och stötta dina elever inför "mässbesöket" samt för den fortsatta vägledningen efter mässan.

Fråga oss om akademikerjobb och lön

Saco och förbunden är experter på högskoleyrken och finns till hands för att svara på frågor. 

Förberedelser

Nu är det extra viktigt att eleverna förbereder sig inför "besöket" på studentmässan för att få ut det mesta möjliga av utbudet. Det kommer snart att finnas planeringsverktyg för hela processen: FÖRE - UNDER - EFTER.