Varukorg: 0 Varor. Beställ här

Axelsons PT Education AB

Besök oss i monter

Vi utbildar personliga tränare och fortsätter Axelsons Gymnastiska Institut långa arbete med att göra Sverige till världens friskaste land. Vår utbildning är en blandning av erfarenhet, grymma lärare och en personlig anpassad utbildning. Vi erbjuder fyra flexibla utbildningar:
PT utbildning standard
PT utbildning intensiv
PT utbildning kost
PT utbildning massage

Du väljer själv om du vill plugga på helger och jobba på vardagar eller om du vill bli PT på 5 intensiva veckor. Vill du bredda kunskapen ännu mer kan du även välja vår PT utbildning med ett kostpaket eller massagepaket. Vi har gjort det lätt för dig så alla våra utbildningar ger dig alla licenser och ackrediteringar du behöver i Sverige och internationellt.

Men vi erbjuder mer än bara en utbildning. Vi ger dig inte bara stöd inför, under och efter utbildningen, utan även hjälp ut i arbetslivet med såväl en egen hemsida som via vårt nya arbetsmarknadstorg och hjälp till att starta eget!

Vill du hjälpa oss att göra Sverige till världens friskaste land?

Kom förbi och prata så berättar vi mer!

Intresseområden: Dans, Fotvård, Friskvård och hälsopedagogik, Fritidsledare, Fysioterapi och rehablitering, Hudvård och spaterapi, Hälsa och samhälle, Idrott, Kost, Livsmedel