Seminarier

Saco Studentmässor har ett innehållsrikt och uppskattat seminarieprogram. Seminarierna är ett utmärkt sätta att väcka nyfikenhet och förstärka sina budskap. Här kan du som utställare boka seminarium.

Nyckelord:
Studieval

Hur fungerar det?

Saco Studentmässa anordnar ett större antal seminarier i egen regi. Även utställare har möjlighet att förstärka sitt budskap genom att hålla egna seminarier på mässorna. Antalet seminariesalar är begränsat, därför har vi nu skapat ett nytt bokningsförfarande. 

Ni som önskar boka flera pass och vill vara säkra på att få dessa kan boka så många ni önskar och bli garanterade upp till 5 seminarier samt förtur avseende seminarietid. Detta gör ni t.o.m. den 16 juni och betalar då något mer än de som bokar senare. Efter den 16 juni sätter vi ihop en grund till seminarieprogrammet och gör vårt bästa för att tillgodose era önskemål.

De utställare som bokar efter den 16 juni placeras in på de återstående tiderna. Om det därefter fortfarande finns lediga pass går dessa till er som bokade fler än 5 pass. För dessa betalar ni 4 000 kr/pass.

Information om ert seminarium

Vid bokning behöver vi bara en titel som säger oss vad seminariet handlar om, för att kunna pussla ihop programmet på bästa möjliga sätt. I september skickar vi ut inloggningsuppgifter till utställarsidorna och då kan ni färdigställa beskrivningen av era seminarier.

Stockholm

Observera att programmet är identiskt alla mässdagar, dvs man håller samma seminarium samma tid alla dagar. Priset gäller för ett seminarium som går tre dagar, dvs. inte per tillfälle. 

Malmö

Bokningen avser ett seminariepass.

Priser och deadlines

Pris Stockholm Pris Malmö Bokningsperiod
5 000 kr exkl. moms 
Max 5 seminarier.
2 000 kr exkl. moms
Max 5 seminarier
Fram till 16 juni
4 000 kr exkl. moms 1 500 kr exkl. moms 17 juni till 15 september


Mejla Josefin på studentmassa@saco.se om du har frågor

 

Praktisk  information 

Innehåll

Ge seriös information och ge det du lovar i rubrik och innehållsbeskrivning. I våra besökarutvärderingar har framgått att en del föreläsningar som hållits av studenter har haft för mycket fokus på studentliv och festande, vilket inte uppskattades och inte heller stärker avsändarens profil.

Marknadsföring

Seminarierna finns med i vår apps matchingsfunktion. Seminarierna marknadsförs via appen (som 90% av alla besökare använder), hemsidan, den tryckta mässguiden och informationsskyltar på mässan. Förutom rubrik och avsändare, som står i det tryckta programmet, finns det möjlighet att lämna ytterligare info, Du kommer att kunna lägga till information om dina seminarier via inloggningen till din utställarsida.

Respektera tiderna

Varje seminarium pågår max 20 minuter och tiden måste hållas. Det måste finnas tid att tömma lokalen och för nya besökare att hinna in till nästa pass.

Utrustning i salarna i Stockholm

  • Dator med internetuppkoppling
  • Dataprojektor upplösning 1920x1080px
  • 1 mikrofon i talarstol
  • 2 st trådlösa myggor
  • Ljud från dator vid behov
  • Clicker (fjärrkontroll till presentationsprogram)

Om ni vill använda egen dator så går det bra via en HDMI-kabel som finns på plats Adapter medtas om er dator inte har HDMI.

Det går bra att ta med presentationen på ett USB-minne

För beställning av övrig utrustning (bekostas av er) kontakta
Isak Gabre, isak.gabre@stockholmsmassan.se.

Utrustning i salarna Malmö

  • Bärbar dator med internetutrustning
  • Projektor
  • 2 trådlösa myggor, 2 trådlösa handmikrofoner

Det går bra att ta med presentationen på ett USB-minne.

För beställning av övrig utrustning (bekostas av er) kontakta 

pernilla.ronde@artexis.se