Webbinarier

Saco Studentmässor har ett innehållsrikt och uppskattat seminarieprogram. I år blir det webbinarier istället. Att hålla webbinarier är ett utmärkt sätta att väcka nyfikenhet och förstärka sina budskap.

Nyckelord:
Studieval

Hur fungerar det?

Saco Studentmässa anordnar ett antal webbinarier i egen regi. Även utställare har möjlighet att förstärka sitt budskap genom att hålla egna webbinarier på mässorna. Bokningen är öppen mellan 7 september och 23 oktober.

Webbinarierna är max 15 minuter långa och har livechatt för frågor under mässans öppettider. De är förinspelade för att underlätta för utställare som då kan fokusera på livechatten. Ett webbinariepaket kostar 3 000 kronor.

Sen bokning kan vara möjlig men priset är då 4.000 kronor per webbinarium. En sen bokning blir först definitiv när ni har fått en slutgiltig bekräftelse från oss.

Webbinarier är synliga under alla fyra mässdagar och ligger kvar efter mässan, på mässportalen och vår YouTube-kanal. Chatten är densamma som ni har i er monter men det kommer att framgå att frågorna kommer från webbinariet.

I år finns alla webbinarier ute samtidigt och schemaläggs alltså inte. På så vis slipper vi krockar och det finns inga bättre eller sämre tider.

Vanliga frågor & svar

Hur fungerar det med live-chatten under webbinariet?

Hur lång ska webbinariets rubrik & beskrivning vara?

Hur många webbinarier får vi boka?

Kan jag redigera webbinariets rubrik & beskrivning efter att vi har bokat?

Vad har ni får tips inför inspelningen av webbinarier?

Var och när skickar vi in webbinariefilmerna?

Vilket format ska webbinariet vara?