För SYV/lärare och gruppanmälan

Här kan du som är SYV, lärare eller motsvarande göra gruppbokning för era elever. Ni som bokar senast 15  juni får gratisbiljetter för SYV/lärare. 2020 års datum är 25-27 november.

Tid & plats

Stockholmsmässan i Älvsjö, 25-27 november.
Öppettider onsdag 10-16, torsdag 10-16, fredag 9-15.

Först till kvar väljer dag. 2019 blev fördelningen över mässdagarna väldigt ojämn, 6 500 - 10 000 - 6 500. Det blev trångt för våra besökare på torsdagen. För att undvika detta i år sätter vi ett tak på 8 500 bokade biljetter per dag. Boka i god tid för att vara säker på att få den dag ni vill.

Avsätt helst hela dagen

Vi rekommenderar att ni ger eleverna en hel dag för mässbesöket. Med mer än 100 seminarier och omkring 200 utställare är det svårt att hinna med annars.

Entrébiljetterna

Förbokade gruppbiljetter kostar 50 kr/st och tillhandahålls via appen Saco studentmässa (ladda ned från 7 november i Appstore och Google Play), som förutom biljetterna också innehåller mässinformation och planeringsfunktioner. Biljetten kommer även med i bokningsbekräftelsen som en qr-kod som scannas vid entrén på mässan.

Bokningsrutinen

Gruppbokning kan göras ändras ända fram till 15 november. Därefter blir den definitiv (vi påminner när det närmar sig deadline). Du kan inte återlämna oanvända biljetter efter mässan. 

Ni som bokar sent

Efter 15 november kostar entrébiljetterna 100 kr/st. 

Närvarokontroll

Du som är beställare får en egen adminsida, där du ser elevernas närvaro på mässan och har möjlighet att skicka ut egna informationsmejl till de egna eleverna inför mässbesöket.

Instruktioner och informationsstöd

På din adminsida under fliken INSTRUKTIONER finns allt du behöver inför mässbesöket.