För utställare

Studenter och blivande studenter med intresse för byggbranschen möter sin framtid på Nordbygg. Ett unikt tillfälle om ni vill påverka studieval eller behöver rekrytera.

Studenter och blivande studenter möter branschen

Vi bjuder in avgångselever i gymnasiets teknik-, naturvetenskapliga och byggprogram samt studenter på relevanta eftergymnasiala utbildningar till en schemalagd inspirationsdag som ger kunskap om inriktningar och möjligheter i byggbranschen. 

Vi anordnar också en miniutställning för högskoleutbildningar och andra eftergymnasiala utbildningar med koppling till byggbranschen i kongressfoajén vid K21-K24. Deras uppgift är att besvara frågor kring studier och yrkesval.

Programmet

Vi erbjuder ett heldagsprogram så att våra besökare vet var de ska vara och inte missar någon viktig information. Förmiddagen är vigt åt miniseminarier och mingel i Student- & rekryteringsdagens egen utställning och eftermiddagen ägnas åt mässan Nordbygg, både i guidade turer och på egen hand. Utställare på Nordbygg kan flagga om de är intresserade av att träffa ungdomar samt vad de vill informera om.

TID

PLATS

PROGRAMPUNKT

09.00 - 09.30 Victoriahallen Frukost med information från branschen
09.40 - 11.30 K21-24 Seminarier samt mingel med  utställare inom utbildningsområden relaterade till branschen
11.30 - 12.45 Utanför seminarielokalerna Lättare tilltugg och mingel med utställare inom utbildningsområden relaterade till branschen
13.00 - 17.00 Start Entrétorget Guidade turer enligt anmälan
13.00 . 17.00 Mässhallen Besöka mässan Nordbygg på egen hand