Annonsera

Annonsera på saco.se/studieval, i våra studievalsböcker och i Saco Studentmässors informationsmaterial

Nyckelord:
Studieval

Vill du synas när Saco informerar Sveriges blivande studenter om deras möjligheter
i studievalet och den framtida karriären? Saco erbjuder här ett antal möjligheter
för att nå målgruppen gymnasieelever i avgångsklassen.Annonsera i våra trycksaker och på Saco.se/studieval.

Saco.se/studieval

Här finns bland annat Sacos mest besökta sidor Yrken A-Ö, Planera ditt studieval och Sacos personlighetstest "Vad passar jag som?" Totalt har dessa sidor ca 2 miljoner unika besök per år, med toppar inför högskolevalet och Saco Studentmässor.

Välja yrke

Välja yrke är en uppslagsbok över högskoleyrken, med textinnehåll av Sacoförbunden som är experter på sina respektive yrkesområden.Välja yrke uppdateras varje år (klar v43) och beställs kostnadsfritt av studievägledare på landets gymnasieskolor. Yrkestexterna finns också som webbversion, med möjlighet att ställa frågor till våra förbund. Du kan annonsera både i boken och på dessa yrkessidor på webben. Boken trycks i 80 000 ex.

Konsten att välja utbildning

Studievägledaren Ingmar Andersson är känd som föreläsare i studieval och studieteknik. Han har skrivit den här boken som är en fantastisk inspiration och vägledning i studievalet. Ingmars seminarier på Saco Studentmässa finns på film på vår Youtube-kanal. Boken tar slut under våren och tryck in en ny upplaga om 30 000 ex i november.

Hur pluggar du?

Studieteknikshjälp av Ingmar Andersson med målgrupp studenter på gymnasiet, yrkeshögskola och högskola/universitet. Trycks i ny upplaga på 30 000 ex i november.

Saco Studentmässor

Läs om annonseringsmöjligheterna i prislistan. Är du intresserad av att ställa ut? Sw www.saco.se/sacomassor

Prislista

Kontakt

Är du intresserad av att annonsera? Kontakta

J2media AB Växel: 031-708 16 30