Nätverk för dig som nyligen blivit yrkesverksam

Steget från studier till att börja arbeta innebär många nya förutsättningar att orientera sig till. För att stödja dig i din karriär har Saco tagit fram nätverket Saco Unga Akademiker som en plattform för dig i din nya karriär.

Sacos Unga Akademiker är ett karriärnätverk för dig som fått din examen inom de senaste fem åren.

Oavsett om man redan börjat jobba efter examen eller om man söker efter sitt första steg in på arbetsmarknaden så finns det många frågor som dyker upp för en nybliven yrkesverksam.

Där kan nätverket vara ett stöd. Genom regelbundna nätverksträffar får du möjlighet att träffa andra unga och yrkesverksamma medlemmar. I vår interna Facebook-grupp finns dessutom inspiration, information och möjlighet för utbyte.

Våra nätverksträffar går ut på att:

  1. Utbyta erfarenheter med varandra. Hur fungerar din arbetsplats? Hur är det att ha sin första chef? Vilka förväntningar och förutsättningar har du för att göra ditt jobb.
  2. Kompetensutveckling. Vi tar in spännande föreläsare som berättar om aktuella och relevanta ämnen för oss som nyligen examinerats.
  3. Gemenskap och sammanhang. Om du till exempel haft ett förtroendeuppdrag under studietiden kan det vara välkommet med en ny plattform när du är yrkesverksam.

Anmäl ditt intresse

* obligatorisk uppgift

Rekommendera någon till nätverket

* obligatorisk uppgift