Hoppa till huvudinnehåll
Yrkesliv

Billigare bolån för Sacoförbundens medlemmar

Saco har ett samarbetsavtal med Danske Bank om förmånliga banktjänster till Sacoförbundens medlemmar. Avtalet innebär fördelaktiga villkor på olika privattjänster såsom bolån, inlåningsprodukter och på bankens förmånsprogram. Saco har även ett avtal om bolån hos SEB för förbundens medlemmar.

Nytt samarbete mellan Saco och Danske Bank

Danske Bank och Saco har tecknat ett ramavtal om konkurrenskraftiga villkor på bankens privatkundstjänster för Sacoförbundens medlemmar. Erbjudandet omfattar bland annat bolån, sparande och andra förmåner.

Danske Bank har på sin webbplats skapat särskilda medlemssidor för respektive Sacoförbund där medlemmarna kan ta del av och ansluta sig till erbjudandet. 

Läs mer om erbjudandet på www.danskebank.se/saco.

Bolån hos SEB

Saco och banken SEB har ett avtal om fördelaktiga bolån för Sacoförbundens medlemmar. Avtalet innebär att Sacoförbundens medlemmar erbjuds att teckna bolån hos SEB till en fördelaktig ränta.

Erbjudandet förutsätter att SEB är eller blir låntagarens och eventuell medlåntagares huvudbank och belåningsgraden är max 85 procent av bostadens marknadsvärde.

För information hänvisas till SEB eller respektive Sacoförbund.


 

Har du frågor angående Sacos avtal med Danske Bank och SEB hänvisar vi till respektive bank eller ditt Sacoförbund.

Publicerad: 2016-02-15

Senast uppdaterad: 2016-02-15

Dela artikeln