Hoppa till huvudinnehåll
torsdag 13 juni
lördag 15 juni
Kungstorget

West Pride 2024

Vi söker dig som vill bemanna Sacos monter under West Pride 13-15 juni 2024. Saco och förbunden arbetar för ett samhälle där allas kunskap och kompetens tas tillvara och där ingen ska bli diskriminerad eller särbehandlad på grund av sin sexuella läggning eller könsöverskridande identitet eller uttryck.

Varje år hålls West Pride i Göteborg, en konst- och kulturfestival som skapar trygga rum för HBTQI-personer samt lyfter upp normkritik och HBTQI-personers livssituation.  

En del av festivalen är Pride Park som fyller Kungstorget med god mat, aktiviteter för alla åldrar, spännande scenshower samt utställningsplatser där Saco har en av montrarna. 

Aktiviteter i montern 

I vår monter kommer det att finnas aktiviteter av olika slag tex, pyssel, quiz, give aways och fackligt informationsmaterial. Er uppgift blir att svara på frågor om saco, sacorådet och sacoförbunden men framför allt att locka besökare till montern och det görs bäst genom att sprida god stämning och genom att hålla fin ordning i montern.  

Bemanning
Tältet bemannas av medlemmar tillhörande förbund i Sacorådet Göteborgs stad samt Sveriges Lärare, Göteborg.

Ni är alla varmt välkomna att stå med oss i Sacos tält, det behöver bemannas torsdag till lördag 13-15 juni (torsdag kl. 16-21, fredag - lördag kl. 12-21) Du kommer aldrig vara ensam utan står tillsammans med erfarna fackliga kollegor som kan hjälpa till att svara på frågor.  

Vi uppdaterar sidan med anmälningslänk inom kort

Frågor kan ställas till den här mejladressen:  eva.karlefjard@saco.goteborg.se

Publicerad: 2024-04-17

Senast uppdaterad: 2024-04-17

Dela sidan