Annonsera

Annonsera på den del av Saco.se som handlar om studievalet samt i våra studievalsböcker Välja yrke och Konsten att välja utbildning och i Saco Studentmässors informationsmaterial.

Nyckelord:
Studieval

Vill du synas när Saco informerar Sveriges blivande studenter om deras möjligheter
i studievalet och den framtida karriären? Saco erbjuder här ett antal möjligheter
för att nå målgruppen gymnasieelever i avgångsklassen.Annonsera i våra trycksaker och på Saco.se/studieval.

Saco.se/studieval

Här finns bland annat Sacos mest besökta sidor Yrken A-Ö, Planera ditt studieval och Sacos personlighetstest "Vad passar jag som?" Totalt har dessa sidor ca 2 miljoner sidvisningar per år, med toppar inför högskolevalet och Saco Studentmässor.

Välja yrke

Välja yrke är en uppslagsbok över högskoleyrken, med textinnehåll av Sacoförbunden som är specialister på sina respektive yrkesområden.Välja yrke uppdateras varje år (klar v43) och beställs kostnadsfritt av studievägledare på landets gymnasieskolor. Yrkestexterna finns också som webbversion, med möjlighet att ställa frågor till våra förbund.

Konsten att välja utbildning

Studievägledaren Ingmar Andersson är en mycket inspirerande föreläsare och bloggare på Väljayrkebloggen där han skriver om både studieval och studieteknik. Den här boken är en fantastisk inspiration och vägledning i studievalet. Ingmars seminarier på Saco Studentmässa finns på film på vår Youtube-kanal.

Hur pluggar du?

Denna efterlängtade studieteknikshjälp av Ingmar Andersson ges ut i tryckt form för första gången i november. Målgruppen är studenter på gymnasiet, yrkeshögskola och högskola/universitet. Vid en enkätundersökning hos studievägledare på gymnasiet visade det sig att skolorna vill använda boken i samtliga årskurser. Boken trycks i november i minst 30 000 ex.Vi trycker en större upplaga om vi kan finansiera det genom annonsförsäljningen.

Mässguider Saco Studentmässor

Mässguiderna trycks i 5 000 ex respektive 2 000 ex till Saco Studentmässor i Stockholm och Malmö.

Appen för Saco Studentmässa

All information inför mässorna samt vår förberedelsetävling Schemajakten finns i vår mässapp. Appen innehåller också entrébiljetten för alla som har en gruppbokning från skolan (de allra flesta), som alltå måste ladda ned den för att komma in på mässan. Det betyder att appen laddas ned och används av mer än 25 000 personer.

Prislista

Ladda ned här.

Kontakt

Är du intresserad av att annonsera? Kontakta

J2media AB Växel: 031-708 16 30