Akademikerföreningen söker fler arbetsmiljöombud och personer till valberedningen

Vill du vara med och påverka vilka personer som representerar dig och dina kollegor gentemot arbetsgivaren?

Publicerad: Fredag 31 mar 2017

Senast uppdaterad: Fredag 31 mar 2017

Styrelsen för Randstad Akademikerförening söker nu 2 personer till Valberedningen vars uppgift är att, inför nästa årsmöte som äger rum i november 2017, lämna förslag på vilka som ska ingå i styrelsen.

Som valberedare får du en inblick hur styrelsen fungerar, vilka personer som ingår idag och deras olika roller. Du får även information om vad som händer just nu och om styrelsens arbete i viktiga frågor som berör våra medlemmar. Arbetet är ansvarsfullt men inte så betungande och kan utföras efter arbetstid.

Funderar du på hur personer mår på jobbet? Skulle du vilja lära dig mer om arbetsmiljö? Då skulle du kanske passa som arbetsmiljöombud. Vill du veta mer så kontakta gärna Ingrid Riesbeck (073-34 34 440 eller ingrid.riesbeck@dfind.se) som i dagsläget är ett av befintliga arbetsmiljöombud men gärna vill ha sällskap så att arbetet kan utvecklas.

Är du intresserad och vill veta mer? Allt engagemang, stort som litet är välkommet! Är du intresserad så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer. Det går bra att mejla till akademikerklubben@randstad.se eller slå en signal till Mary Dahl (073-34 34 162) eller någon annan av oss i styrelsen.

Eller känner du någon annan som du tror skulle kunna vara intresserad? Vi tar gärna emot tips på lämpliga personer som skulle vilja engagera sig.

Vänliga hälsningar

Styrelsen