Hoppa till huvudinnehåll
Yrkesliv

Sveriges bästa lönestatistik

För att kunna föra en bra lönediskussion måste du kunna lita på dina argument. Då behöver du högkvalitativ lönestatistik att luta dig mot. Det får du med Saco Lönesök. Tjänsten är fylld med Sacoförbundens medlemmars egna uppgifter. Välkommen till en lönestatistik i toppklass!

Redan medlem? Logga in i Saco lönesök här

Du som är medlem i ett Sacoförbund kan logga in i Saco lönesök via ditt förbunds webbplats. Välj ditt förbund i listan nedan så kommer du direkt till inloggningssidan.

En bra jämförelse kräver bra lönestatistik

Har du koll på ditt löneläge? Saco Lönesök är flexibelt och ger dig stora möjligheter att anpassa lönestatistik utifrån ditt unika behov. Nedan kan du göra en grov uppskattning av ditt löneläge. För att få tillgång till hela Saco Lönesök behöver du vara medlem i ett Sacoförbund.

Vill du veta mer? Hitta dina argument i Sveriges bästa lönestatistik

I Saco Lönesök kan du som är medlem i ett Sacoförbund orientera dig om ditt löneläge. Du kan göra lönejämförelser för att se hur ingångslönerna eller löneutvecklingen ser ut, både för din egen utbildning, ditt yrke och/eller för andra yrkesgrupper.

Du kan också bryta ner statistiken på olika åldersgrupper, examensår, befattningar, regioner och arbetsmarknadssektorer. Statistiken presenteras i form av tabeller och diagram.

Publicerad: 2014-06-10

Senast uppdaterad: 2024-03-11

Dela sidan