Hoppa till huvudinnehåll
Yrkesliv

Saco Lönesök - Sveriges bästa lönestatistik

För att kunna föra en bra lönediskussion måste du kunna lita på dina argument. Då behöver du en högkvalitativ lönestatistik att luta dig mot. Det får du med Saco Lönesök. Lönesök finns i tre varianter. Öppna, enkla och avancerade sökningen. Nedan kan du göra en grov uppskattning av ditt löneläge, för de andra två måste du vara medlem i ett Sacoförbund och logga in via deras hemsida. Välkommen till en lönestatistik i toppklass!

 

En bra jämförelse kräver bra lönestatistik!

Har du koll på ditt löneläge? Saco Lönesök är flexibelt och ger dig stora möjligheter att anpassa lönestatistik utifrån ditt unika behov. 

I Saco Lönesök kan du som är medlem i ett Sacoförbund orientera dig om ditt löneläge. Du kan göra lönejämförelser för att se hur ingångslönerna eller löneutvecklingen ser ut, både för din egen utbildning, ditt yrke och/eller för andra yrkesgrupper.

Du kan också bryta ner statistiken på olika åldersgrupper, examensår, befattningar, regioner och arbetsmarknadssektorer samt ta fram egna rapporter. Statistiken presenteras i form av tabeller och diagram.

Publicerad: 2014-06-10

Senast uppdaterad: 2024-06-17

Dela sidan