Akademikerveckan

Under vecka 38 genomför Sacoförbunden en gemensam akademikervecka. Bjud in befintliga och potentiella medlemmar till ett webbinarium om stresshantering och effektivitet på jobbet.

Publicerad: Måndag 20 maj 2019

Senast uppdaterad: Onsdag 21 aug 2019

Den 20 september kl 11.30-13.00 kommer Sacoförbunden att hålla en digital föreläsning om stresshantering och effektivitet på jobbet. Bjud in befintliga och potentiella medlemmar till webbinariet, antingen genom att anordna ett lokalt event eller bara sprida länken.

Syftet med veckan är att visa upp er lokala verksamhet, skapa ökad lojalitet och medlemsnöjdhet, samt rekrytera nya medlemmar. Du som förtroendevald bjuder in och arrangerar aktiviteten på arbetsplatsen. Sacoförbunden tar fram och sänder webbinariet. Till din hjälp finns inbjudningsmaterial nedan.

 Bjud in dina kollegor:

  • Välj en morgon och dela ut flygblad med inbjudan till lunchföreläsningen i anslutning till entrén när de flesta kommer till jobbet. Flyers hittar ni här. Perfekt sätt att även presentera er själva som förtroendevalda på företaget.
  • Lunchrestaurang, finns det en lokalt på arbetsplatsen passa på att under lunchrusningen bjuda in genom att dela ut flygblad.
  • Mejla ut inbjudan till dina kollegor (om det är ok med företaget), en bra påminnelse efter att ha delat ut flygblad.
  • Finns det lokalt intranät/TV skärmar med nyheter/anslagstavlor, sätt upp inbjudan på dessa för att visa vad som sker.
  • För att sända föreläsningen behövs bild, ljud och internetuppkoppling i lokalen. Spara följande länk inför sändningen: 
    https://apistraining.zoom.us/j/722706882

Stresshantering & effektivitet på jobbet

Stressad på jobbet? Lär dig arbeta smartare! Under en dryg timme får du ta del av en Workhack, som berättar hur man blir effektiv, strukturerad och får mer gjort på jobbet.

Ur programmet:

  • Så nollar du din inbox och får ordning på din kalender. Inget mer mailkaos, inga fler kalenderkrockar!
  • Så fungerar din hjärna.
  • De mest framgångsrika metoderna för att strukturera ditt arbete och hur du kan använda dig av dem i din vardag.

Tid: fredag den 20 september kl. 11:30-13:00

Anmäl intresse för din arbetsplats att delta via formulär på Sveriges Ingenjörers webbplats eller till christina.forsberg@sverigesingenjorer.se.

 

Behöver du stöd och rådgivning i karriären? Bli medlem i ett Sacoförbund.

Bli medlem idag