Akademikerveckan

Under vecka 6 genomför Sacoförbunden en gemensam akademikervecka. Bjud in befintliga och potentiella medlemmar till ett webbinarium om hur du kan lyckas bättre i din nästa förhandling.

Publicerad: Måndag 20 maj 2019

Senast uppdaterad: Fredag 10 jan 2020

Den 7 februari kl 11.30-12.30 kommer Sacoförbunden att hålla en digital föreläsning om hur du lyckas bättre i din nästa förhandling. Bjud in befintliga och potentiella medlemmar till webbinariet, antingen genom att anordna ett lokalt event eller bara sprida länken.

Syftet med veckan är att visa upp er lokala verksamhet, skapa ökad lojalitet och medlemsnöjdhet, samt rekrytera nya medlemmar. Du som förtroendevald bjuder in och arrangerar aktiviteten på arbetsplatsen. Notera att vi inte bekostar lunch till deltagarna. Uppmuntra dem gärna till att ta med egen lunch.

Sacoförbunden tar fram och sänder webbinariet. Till din hjälp finns inbjudningsmaterial nedan.

Spara följande länk inför sändningen: 
https://apistraining.zoom.us/j/722706882

Bjud in potentiella och befintliga medlemmar

Gör så här för att bjuda in till webbinariet:

  1. Bra platser att dela ut flygblad är till exempel i anslutning till:
    - entrén när de flesta kommer till jobbet
    - lunchrestaurang, lunchrum etc. där många passerar under lunchrusningen

  2. Mejla ut inbjudan till potentiella och befintliga medlemmar. Detta är en bra påminnelse efter att ha delat ut flygblad.

  3. Publicera inbjudan på intranät/TV-skärmar eller sätt upp flygblad på anslagstavlor.

  4. Om ni inte anordnar ett lokalt event kan ni hänvisa till webbinariets länkadress.

Testa tekniken

Det vanligaste problemet är att man har en för dålig Wi-fi-uppkoppling och därför funkar inte tekniken eller sändningen. Testa gärna några dagar innan hur uppkopplingen fungerar med youtubeklipp, till exempel detta.

Webbinariet går att se över browsern, men vi rekommenderar att man laddar ned programmet Zoom i god tid innan föreläsningen. Från 11.00 kommer sändningen gå igång med ljud och bild-test så att ni kan ni också sluttesta så att tekniken fungerar.

Behöver du stöd och rådgivning i karriären? Bli medlem i ett Sacoförbund.

Bli medlem idag