Hoppa till huvudinnehåll

Material och ordlista

Saco tillhandahåller stödmaterial i olika former i syfte att underlätta för Sacoförbundens lokalt förtroendevalda i deras arbete. här kan ladda ned olika mallar, beställa profilprodukter och öka din förståelse av den fackliga världen genom att gå igenom vår ordlista av olika begrepp som förekommer och är bra att känna till.

Mallar för affischer, brev, namnskyltar och nyhetsbrev

Saco tillhandahåller stödmaterial i olika former, t.ex. mallar, i syfte att underlätta för er vardag som förtroendevalda. 

Ordlista för förtroendevalda

Den fackliga världen är full av begrepp som kan vara svåra att ta till sig. För att möjliggöra för förtroendevalda att snabbt komma in i uppdraget och öka förståelsen för dessa begrepp har en begreppsordlista tagits fram – från ajournera till övertidsarbete. 

Profilprodukter

Här kan du som är lokalt förtroendevald beställa Sacos profilprodukter. Syftet är att de i första hand ska användas av lokalt förtroendevalda vid rekrytering och marknadsföring samt som presenter vid exempelvis en gästföreläsning. Exempel på produkter som kan beställas är nyckelband, pennor, presentkassar, vattenflaskor med mera.

Publicerad: 2024-01-04

Senast uppdaterad: 2024-02-26

Dela sidan