Engagera dig! Du behövs

Vill du medverka till en bra arbetsplats för dig och dina kollegor, skapa nya kontakter och bli inspirerad? Då tycker vi att du ska engagera dig i Akademikerföreningen inom Randstad!

Publicerad: Tisdag 5 sep 2017

Senast uppdaterad: Tisdag 5 sep 2017

Akademikerföreningen inom Randstad har funnits i drygt 10 år och vi har ett bra etablerat samarbete med vår arbetsgivare och andra fackliga parter. Styrelsen består just nu av fem aktiva förtroendevalda och vi behöver bli fler. Vi söker därför dej som vill engagera dej fackligt och som är medlem i ett Sacoförbund, till exempel Akademikerförbundet SSR, Civilekonomerna, DIK, Jusek, Naturvetarna eller Sveriges Ingenjörer.

Det finns olika uppdrag att välja på i styrelsen och din insats är värdefull, oavsett omfattning. Akademikerföreningen arbetar för alla Sacomedlemmar oavsett om det är intern personal, konsulter eller entreprenadanställda inom samtliga Randstads bolag, i hela Sverige.

Varför ska du bli förtroendevald? Vad ger det dig?

  • Större insyn och ett större inflytande på din arbetsplats
  • Möjlighet till personlig, facklig och pro­fessionell utveckling och utbildning
  • Ett stort kontaktnät inom och utom företaget samt chans till karriärut­veckling

Du behöver inte ha någon erfarenhet av fackligt arbete eller förhandlingsvana sedan tidigare för att bli förtroendevald. Det finns många olika former av stöd och hjälp så att du kan klara din uppgift, t.ex. får du tillgång till kurser som du har rätt att gå på betald arbetstid.

Är du intresserad och vill veta mer? Hör av dig till Akademikerföreningen via akademikerklubben@randstad.se