Ny ordförande för Akademikerföreningen på Randstad

Ian Cho är vald till ny ordförande efter Mary Dahl som går i pension den 1 juni.

Publicerad: Torsdag 31 maj 2018

Senast uppdaterad: Torsdag 31 maj 2018

Nuvarande ordförande Mary Dahl går i pension from den 1 juni och i samband med det extra årsmötet i april valdes Ian Cho till ny ordförande.

Ian är idag vice ordförande och har suttit i styrelsen sedan 2013. Ian, som började arbeta som ambulerande konsult för Proffice/Randstad år 2007 har lång erfarenhet av att arbeta som konsult och har förståelse för hur konsultens vardag ser ut.

"Det är en stor ära och förmån att få efterträda Mary och få representera akademikerna på Randstad. Jag hoppas att jag kan förvalta och utveckla Marys arbete och engagemang som hon har visat för det fackliga arbetet. Ett stort tack till Mary som är initiativtagare och grundare av Akademikerföreningen på Randstad", säger Ian.

Ian är gift med Julia sedan 2004. Har även bott ett år i Singapore 2005 och arbetade för World Vision International med återbyggandet av de Tsunamidrabbade länderna i Sydostasien. Ian har tidigare varit engagerad inom politiken och fackföreningar. Han har arbetat som politisk sekreterare för

Folkpartiet Liberalerna och ombudsman för Statstjänstemannaförbundet innan han började sin karriär som konsult. Ians stora intresse i livet är få dela god mat och dryck med familj och vänner. "Jag lever för att äta! Och prövar all världens mat och dryck, åtminstone en gång!"

Ian nås på ian.cho@randstad.se och på telefon 0733-434 162.