Hoppa till huvudinnehåll

Per Lamell Vice Ordf.

Ansvarsområden

MBL på NN och NA, Övertid

Lite om mig själv

Jobbat på FKA sedan 1996. Större delen av tiden på tvärteknik fram till 2015, däremellan tre år på teknik på underhåll och utlånad till systemkonstruktion elkraft. Efter 2015 placerades vi på elanalys i gruppen NEEA Elanalys och anläggningsel. I samband omorganisationen 2021 blev elanalys en del av NESA.  Primärt som teknisk stöd, analys och eldynamiska studier.
Sedan några tillbaks aktiv inom Akademikerna på Forsmark tidigare CF (Civilingenjörsförbundet) och SI (Sveriges Ingenjörer). Var även involverade i i motsvarande organisation i slutet av nittiotalet och början på 2000-talet bl a som ordförande.
Bor sedan 1999 i Gävle med fru och ett kvarvarande dotter hemma på 20 år, samt en 22 årig son på datortekniklinjen på Mittuniversitetet Sundsvall. Innan Gävle var det ca 15 år i Stockholm och Danderyd med studier på Elektrotekniklinjen - elkraft och forskning inom området Högeffektelektronik (högspänd likström och statiska kompensatorer) på KTH. Däremellan som servomotorkonstruktör på ELMO AB i Flen. Född I Västerås. 
Utanför arbetet så fördelas tiden på familjen, samt skidåkning på vintern och cykling på sommaren. Musikupplevelser av olika slag är även det ett stort inslag av fritiden. Utöver detta så trädgård och hus i Gävle och i Håxås Jämtland, samt tidigare resor längre än så, samt att inte förglömma samvaro i goda vänners lag (såsom med grannarna i vår whisky club).

Publicerad: 2017-06-09

Senast uppdaterad: 2024-03-19

Dela artikeln