Hoppa till huvudinnehåll

Årets skyddsombud

Årets skyddsombud och Skyddsombudens dag

Årets skyddsombud är en utmärkelse som delas ut till skyddsombud som är verksamma inom Göteborgs stad och tillhör något av våra Sacorådsförbund, Akademikerförbundet SSR, Sveriges lärare, Vision, Vårdförbundet och Kommunal. Att vara skyddsombud innebär att arbeta självständigt, vara kunnig och orädd. Som skyddsombud får man inga specialla förmåner och kan ibland upplevas som besvärlig av arbetsgivaren. Vi vill genom denna utmärkelse kunna ge uppmärksamhet åt detta ibland kluriga uppdrag. Från Sacorådet och Akademikerförbundet SSR utsågs i 2023. Ny nominering sker i september månad 2024. 

Linnéa Nilsson, DIK samt Helene Svala Colombo, Akademikerförbundet SSR

Vi var också runt delade ut fruktkorgar till skyddsombud som varit med i vår utlottning och säger Grattis till er Hanna, Marie-Louise, Taina, Sara, Maud, Mimmi, Elenor, Helin, Eva-Lena och Johan. På bilden nedan syns Marie-Louise Simonsson, Funktionsstöd Syd Väst, Sara Håkansson, Kretslopp och Vatten, Elenor Österlund, Familjerätten samt Jonas Lundin, ÄVO. 

Vilka som sitter i Sacorådets styrelse 2023 hittar du här.

Sacorådets akviteter hösten 2023

Sacorådsfest på s/s Marieholm 9 november

Tack alla som kom och förgyllde Sacorådsfesten med oss på s/s i Marieholm i november. Vårt lotteri inbringade 2.900:- som har skickats till Läkare utan gränser. Stort Tack för ert bidrag!

 

Utbildningar våren 2024

Grundkursen är igång och fullbokad. Är du ny som förtroendevald finns möjlighet att gå våra introduktionsubildningar Ny i Samverkan eller Ny som skyddsombud.

Läs mer om våra utbildningar i vårt Kalendarium

 

Publicerad: 2023-12-22

Senast uppdaterad: 2023-12-22

Dela sidan