Hoppa till huvudinnehåll

Tack för ert deltagande i medlemsundersökningen!

Mellan 15 november och 1 december pågick vår medlemsundersökning till Saco-S medlemmar inom SPSM. Syftet med undersökningen var att få reda på hur du som medlem upplever Saco-S i SPSM:s information och kommunikation. Tack för att du deltog och delade med dig dina synpunkter och tankar!

Vi fick många bra fritextssvar om behov av information på webbsida, vilken information du som medlem behöver och vilka utvecklingsområden du som medlem vill se som styrelsen nu kommer jobba vidare med. I bifogad undersökningsrapport har vi valt att inte ta med fritextssvar då rapporten skulle bli alldeles för lång. 

Vi ser också i fritextssvaren att det som medlem kan vara svårt att veta vilka frågor Saco-S kan stötta i och vilka frågor som behöver tas med medlemmens eget fackförbund. Vi kommer arbeta med att tydliggöra detta framöver, så att du som medlem ska få det stöd du behöver.

Just nu ser styrelsen till exempel över innehållet på Saco-S i SPSM:s webbsida, så att du som har en facklig fråga och besöker webbsidan kan få matnyttig och relevant information som hjälper dig vidare. Har du fler funderingar eller tankar om hur vi kommunicerar med dig som medlem är du välkommen att kontakta oss i Saco-S styrelse via saco-s@spsm.se. 

Publicerad: 2021-12-01

Senast uppdaterad: 2021-12-01

Dela artikeln