Hoppa till huvudinnehåll

Om AkademikerAlliansen Nyköpings kommun

AkademikerAlliansen Nyköpings kommun samlar alla som är anställda på Nyköpings kommun och med i förbunden DIK, Akavia, Naturvetarna, SRAT, Sveriges Arbetsterapeuter, Sveriges Arkitekter eller Sveriges Ingenjörer.

Vi driver och bevakar frågor som är av betydelse för våra medlemmar. På sidan "handlingar" hittar du bland annat våra stadgar, samarbetsavtalet och samverkansavtalet. Där finns information om vad föreningen gör och hur dialogen med arbetsgivaren fungerar. 

Om det är något du undrar, om det är något du vill uppmärksamma oss på eller om det är en fråga du skulle vilja att vi driver i föreningen är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen.

Kontakt

Du kan alltid kontakta oss på akademikeralliansen@nykoping.se.

Du kan också kontakta någon i styrelsen direkt, på e-post, teams eller via växeln 0155-24 82 00. Om du inte vill använda arbetsgivarens forum kan du kontakta oss för att få ett privat telefonnummer eller e-post.

Post

Om du har post till styrelsen kan du skicka det med internposten. Märk kuvertet med "Susan Lehtinen, Bygglovenheten" och "fackligt". Om det framgår på kuvertet att det är fackligt lämnas brevet till oss oöppnat.

Publicerad: 2018-03-06

Senast uppdaterad: 2023-06-19

Dela artikeln