Hoppa till huvudinnehåll

Inger Borg lämnar LiU & Saco-S

Den 1/10 lämnar en gammal trotjänare oss för ett liv som pension.

Inger har i många år arbetat vid lokalförsörjningsenheten på LiU och i nästan lika många år varit förtroendevald i Saco-S.

Inger har visat ett stort engagemang för arbetsplatsen LiU som helhet. Hon har verkat i Saco-S styrelse, i CSG (centrala samverkansgruppen), i universitetsförvaltningens LSG (lokala samverkansgruppen), som erfaren löneförhandlare, som stödperson och förhandlare för anställda i svårigheter, i att arbeta fram nytt samverkansavtal vid LiU och mycket mer. Hon har också lagt mycket arbete och möda för att i samverkan med arbetsgivaren förbereda LiU för en ny lönesättningsmodell – lönesättande samtal.

I allt Inger gjort har hon varit eftertänksam och fört in sunt förnuft i diskussionerna, alltid med stor integritet och med medlemmars och verksamhetens bästa för ögonen. Hon har alltid varit omtyckt av alla och medverkat till att i olika sammahang sprida en positiv bild av universitetet och dess verksamhet.

Vi inom Saco-S vid LiU önskar dig Inger lycka till med livet som pensionär och saknar du oss sacoiter för mycket lovar vi adjungera in dig på något lämpligt styrelsemöte framöver, bara hör av dig, du vet var vi finns!

Publicerad: 2017-09-29

Senast uppdaterad: 2017-09-29

Dela sidan