Hoppa till huvudinnehåll

Saco-S årsmöte 7 oktober 2020

Saco-S-föreningens årsmöte vid Lnu genomförs onsdagen den 7 oktober 2020 kl. 16:30-18.30. Lokal i Kalmar: Skiffer (Ma1053) i hus Magna. Lokal i Växjö: Weber i hus K. Zoom: Länk utskickad via e-post.

Via länkar nedan återfinns en kallelse med dagordning till mötet och en verksamhetsberättelse. Vi kommer i ett senare utskick att komplettera årsmöteshandlingarna med valberedningens förslag.

Direkt efter själva årsmötesförhandlingarna kommer diskussioner att föras om arbetsbelastning och arbetsmiljöfrågor relaterat till situationen med Corona-pandemin, samt om den nya lönepolicyn och de nya kriterierna för lönesättning som gäller vid lärosätet för kommande lönerevision – RALS 2020. Utrymme kommer även att ges för att lyfta andra fackliga frågor.

Vi bjuder på en smörgås (ost till alla för att undvika beställningskaos) och kaffe/te – för de som väljer att delta på plats. Skicka i så fall ett mail till jan.andersson@lnu.se senast fredag 2 oktober. Uppge var du kommer att delta: Kalmar eller Växjö. Observera att det även kommer att vara möjligt att delta på årsmötet via Zoom.

Med vänlig hälsning!

Styrelsen för Saco-S-föreningen vid Linnéuniversitetet

Jan Andersson och Gunilla Gunnarsson (ordförande resp. vice ordförande)

Kallelse

Verksamhetsberättelse

Valberedningens förslag

Stadgar

Publicerad: 2020-09-22

Senast uppdaterad: 2020-09-22

Dela sidan