Lunchseminarium Rals

Välkommen till lunchseminariet - "Lönesättande samtal - Resultat och prestation i fokus".

Publicerad: Måndag 9 okt 2017

Senast uppdaterad: Måndag 9 okt 2017

Vår ombudsman Joakim Rydvall från Jusek kommer och berättar om lön och löneprocess utifrån ett Saco-S perspektiv och avslutar med hur du kan förbereda dig inför ditt lönesättande samtal.

Om ni har några frågor om facklig verksamhet och hur Saco-S vid Tullverket arbetar är det ett perfekt tillfälle att komma och lyssna, det kommer att finnas tid för frågor efteråt.

Man behöver inte vara medlem för att delta utan kanske bara vill veta lite mer om lönebildning och hur Saco-S arbetar. Bjud därför gärna in dina kollegor till seminariet!

Din anmälan behöver vi senast den 19/10. Skicka svar på detta mejl till saco@tullverket.se med önskemål om specialkost och vilket seminarium som du vill delta på, Göteborg eller Luleå .

Tider för seminariet är:

Göteborg 23/10 kl. 11:00, lokal Pater Noster

Luleå 31/10 kl. 11:00, lokal 277

För dig som inte kan delta på plats i Göteborg eller Luleå finns en möjlighet att delta på Skype. I Stockholm är rum Indonesien bokad (om du inte har inpasseringskort till T100 kan du kontakta Lena Edehag). Tyvärr har vi ingen möjlighet att bjuda på lunch på andra orter än Göteborg och Luleå. Du behöver inte anmäla dig om du vill delta på Skype.

Hör av dig till saco@tullverket.se om du behöver en Skype-länk.

Vänliga hälsningar

Anneli Mannerbjörk, Saco-S Västra och Ann-Louise Travehed, Saco-S Norra, samt resten av styrelsen i Saco-S vid Tullverket