Hoppa till huvudinnehåll

Studio Friskfaktor

Nu har anmälan till Studio Friskfaktor öppnat! Den 15 mars öppnades anmälan till Suntarbetslivs programserie om friskfaktorer. Serien är en del av Suntarbetslivs och partsorganisationernas gemensamma satsning på friskfaktorer under 2023.

Välkommen till en digital programserie som ger inspiration att stärka friskfaktorer hos er! Serien från Suntarbetsliv ska öka kunskapen om friskfaktorer och inspirera till ökad lokal samverkan i arbetsmiljöarbetet. Programmen riktar sig till chefer, skyddsombud, fackliga förtroendevalda och HR i kommuner, regioner och kommunala företag. Innehållet passar både dig som är mindre bekant med friskfaktorer och dig som har förkunskap. Vi ser gärna att samverkansgrupper/skyddskommittéer tittar tillsammans. 

 

24 maj 8.30-9.45 Digital uppstartskonferens

Centrala parter och Suntarbetsliv berättar om kunskapssatsningen på friskfaktorer och varför kommuner, regioner och kommunala företag nu behöver arbeta med friskfaktorer.

2 juni 10.00-11.00 Studio Friskfaktor – Vad är friskfaktorer?

I det första programmet tittar vi närmare på värdet av att arbeta med friskfaktorer. Vad är friskfaktorer, och varför är de viktiga för mig och min organisation?

20 september 10.00-11.00 Studio Friskfaktor - Hur arbetar man med friskfaktorer?

Det här avsnittet visar bland annat på metoder för hur man som organisation lyckas med sitt friskfaktorarbete. Vilka är de viktiga förutsättningarna? Hur kan man göra?

19 oktober 10.00-11.00 Studio Friskfaktor – Hur följer man upp arbetet med friskfaktorer?

Program nummer tre har huvudsakligt fokus på hur man kan arbeta med att hålla i, följa upp och upprätthålla arbetet med friskfaktorerna på arbetsplatsen.

 

Anmäl dig!

 

Informationsmöte 29/3

Du kommer få veta mer om vad utbildningarna om friskfaktorer kommer att innehålla, exempel på hur du kan kommunicera om satsningen och ställa frågor.

När? 29 mars klockan 10-11
Var? Teams. Om du inte har fått en inbjudan, hör av dig till rigmor.engerstam@suntarbetsliv.se

Publicerad: 2023-03-20

Senast uppdaterad: 2023-03-20

Dela sidan