Rabatt på hotell och tågresor

Som medlem i ett Sacoförbund får du vanligtvis 10 procents rabatt på tågresor med SJ. Under sommaren fördubblar vi rabatten, och du får hela 20 procents rabatt när du bokar och reser under perioden 1 juni till 31 augusti. Du kan också ta del av rabatter på hotellövernattningar. Läs mer här och logga in hos ditt förbund för att ta del av förmånerna.

Publicerad: Måndag 31 maj 2021

Senast uppdaterad: Måndag 31 maj 2021

Rabatt på tågresor hos SJ

För att få ta del av rabatten loggar du in hos ditt Sacoförbund och bokar via en speciell bokningsportal. Den 20-procentiga rabatten gäller från och med 1 juni. Fram tills dess, och för resor efter 31 augusti, får du 10 procents rabatt som vanligt. Erbjudandet gäller för samtliga tågresor med SJ med flexibiliteten ”Kan återbetalas” och ”Kan inte ombokas/återbetalas”. Erbjudandet gäller endast för privat bruk.

Läs mer om villkoren och boka hos ditt Sacoförbund.

Rabatt på hotellövernattningar

Som medlem i ett Sacoförbund får du också rabatt på hotellövernattningar hos både Elite Hotels (20% under helger och lov) och Best Western Hotels & Resorts (15% året runt). Logga in hos ditt förbund för att läsa mer och ta del av bokningskoderna.

Trevlig resa!