Sveriges bästa lönestatistik

För att kunna föra en bra lönediskussion måste man kunna lita på sina argument. Då behöver man högkvalitativ lönestatistik att luta sig mot. Det får du med Saco Lönesök. Tjänsten är fylld med Sacoförbundens medlemmars egna uppgifter. Välkommen till lönestatistik i toppklass.

Nyckelord:
Lön & livslön

Redan medlem? Logga in i Saco Lönesök här

Du som redan är medlem i ett Sacoförbund kan logga in i Saco Lönesök via ditt förbunds webbplats. Välj förbund i listan nedan så kommer du direkt till inloggningssidan.

En bra lönejämförelse kräver bra lönestatistik.

Har du koll på ditt löneläge? Saco Lönesök är flexibelt och ger dig stora möjligheter att anpassa lönestatistik utifrån ditt unika behov. Nedan kan du göra en grov uppskattning av ditt löneläge. För att få tillgång till hela Saco Lönesök behöver du vara medlem i ett Sacoförbund.

 

Vill du veta mer? Hitta dina argument i Sveriges bästa lönestatistik

I Saco Lönesök kan du som är medlem i ett Sacoförbund orientera dig om ditt löneläge. Du kan göra lönejämförelser för att se hur ingångslönerna eller löneutvecklingen ser ut, både för din egen utbildning, ditt yrke och/eller för andra yrkesgrupper.

Du kan också bryta ner statistiken på olika åldersgrupper, examensår, befattningar, regioner och arbetsmarknadssektorer. Statistiken presenteras i form av tabeller och diagram.

Lönestatistik i din mobil

Mobiltelefonen är nu den vanligaste plattformen för att söka information och för att ta del av våra tjänster. Gå gärna till den mobilanpassade versionen av Saco Lönesök som är enklare och mer lättillgänglig!

Där har vi anpassat statistiken för att du ska kunna använda den när du vill, var du än befinner dig och på det sätt som passar just dig bäst.